Wijngilde

De Sleedoorn

2017-11-08. Proeven en verwoorden van en door de leden zelfgemaakte wijnen.

imagesB8SWUZ6E

Beste leden en sympathisanten,

Op zaterdag 25 november 2016 om 19.00 uur, nodigen wij jullie uit op onze laatste contactavond van het jaar 2017. Deze zal plaatsvinden in de polyvalente zaal van buurthuis ’t Kliniekske, Noordlaan 6a te Winterslag - Genk. Als thema kozen wij, het proeven en bespreken van zelfgemaakte fruitwijnen en/of druivenwijnen door onze leden en de gilde. Indien je interesse hebt om je eigen wijn te laten keuren, vragen we drie flessen van ieder soort die je wilt laten proeven mee te brengen. Misschien vinden jullie drie flessen veel, als we zien dat twee flessen voldoende zijn. Laten we de derde ongeopend (afhankelijk van de aanwezigen) en kunnen jullie eentje terug mee naar huis nemen. De witte wijnen dienen gekoeld meegebracht, de rode wijnen op kamertemperatuur.

Aangezien we gaan blindproeven en evalueren, vragen we uw flessen met alufolie te bedekken. Op deze avond is iedereen welkom, ook al laat je geen wijn proeven.

Na deze wijnproeverij, zetten we de avond gezellig verder met een hapje en een drankje.

Op deze contactavond kun je ook het lidgeld vernieuwen voor 2018.

Per persoon bedraagt het lidgeld €7. Als deelname in de kosten vragen wij voor de leden 4 € p.p. en €6 p.p. voor niet leden. Hierin is alles inbegrepen, de wijnen, koffie, thee, water en een versnapering. Inschrijven voor deze avond kunnen jullie tot en met 20 november, op het telefoonnummer: 089/303568 of via E- mail: wijngilde-desleedoorn@skynet.be  Vergeet niet het aantal deelnemende personen te vermelden. Iedereen hartelijk welkom op deze proefavond, een goede gelegenheid om eens kennis te maken met de wijnen die onze leden zelf maken. De Sleedoorn zelf doet ook mee.

 

Dit is geen competitie of wedstrijd, louter informatief. Iedereen kan wel zijn mening geven over de wijnen, dit is eens leuk om mee te maken. Ook eens fijn voor de wijnmakers zelf, hoe anderen hun wijnen evalueren.

 

Met vriendelijke groet,

Katheline Hendrikx.

 

 

 

Gebruikersmenu

Login