Wijngilde

De Sleedoorn

2017-12-11 Nieuwjaarsreceptie bij Wijngilde De Sleedoorn.

happy

Beste leden, sponsors en sympathisanten,

Graag bedanken wij onze leden, sponsors en sympathisanten voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar, natuurlijk hopen wij die voort te kunnen zetten in 2018. Onder het genot van een hapje en een drankje willen wij onze beste wensen overbrengen. We nodigen jullie dan ook graag uit op onze nieuwjaarsreceptie. Samen blikken even terug op het afgelopen jaar. Ook krijgen jullie een kort verslagje voor de plannen van volgend jaar. Gezamenlijk toasten we dan op het nieuwe jaar.

Plaats van gebeuren.

Zaterdag 13 januari 2018 om 19.00u, in het polyvalent zaaltje van het buurthuis 'tKliniekske, Noordlaan 6A- Winterslag- Genk. De deuren gaan open om 18.45u. Er is voor iedereen voldoende plaats voorzien. Om organisatorische redenen vragen wij U op voorhand in te schrijven. Vermeld het aantal personen, met de volledige namen erbij. (Om misverstanden te vermijden.) Dit ten laatste vóór dinsdag 10 januari 2018.

Inschrijven kan op: wijngilde-desleedoorn@skynet.be of tel. 089/303568 De nieuwjaarsreceptie is gratis voor onze leden. Niet leden zijn tevens welkom, deze betalen € 8, alles inbegrepen. We zouden het zeer op prijs stellen jullie in grote getale te mogen begroeten. Tot ziens in het nieuwe jaar en alvast een fijne kerst- en jaarwisseling toegewenst.

Namens het bestuur van "Wijngilde De Sleedoorn vzw"

Katheline Hendrikx

Secretaris.

Gebruikersmenu

Login